Hondenuitlaatservice Almelo

hondenuitlaatservice Almelo

Mijn naam is Noesse en ik ben Hondenuitlaatservice Almelo Door Weer en Wind begin 2015 gestart. Ik ben per direct beschikbaar in Almelo en omgeving voor uw trouwe viervoeter en beste vriend. Ik heb veel ervaring met honden, hondengedrag en opvoeding. Werken met honden is mijn passie en ik neem uw hond graag mee uit wandelen. Meer informatie over mijzelf vind u hier.

Ik heb tevens een kennel waar ik in huiselijke sfeer fok met Shiba’s volgens de regels van de rasvereniging. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Door Weer en Wind – Hondenuitlaatservice Almelo

We hebben het allemaal druk en soms is het lastig door werk, studie of andere verplichtingen uw hond altijd de beweging te geven die hij of zij nodig heeft. Het belangrijkste voor u is dat u zeker weet dat uw hond geniet tijdens een lekkere lange wandeling, maar ook veiligheid staat voorop. Ik neem uw beste vriend graag mee uit wandelen op de mooiste plekjes van Almelo en omstreken.

Hondenuitlaatservice Almelo Door Weer en Wind levert maatwerk. Afhankelijk van de behoefte van uw hond zijn er diverse mogelijkheden voor groepswandelingen, maar ook individuele wandelingen (indien de agenda dat toelaat). Op werkdagen wandel ik 2 keer per dag minimaal een uur, met een maximum van 4 tot 6 honden per keer.

Gaat uw hond meerdere keren per week met mij mee? Dan komt hij iedere keer op een andere plek!

Mocht u speciale wensen of vragen hebben dan hoor ik dat graag en wil ik graag in overleg met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Gratis proefwandeling Hondenuitlaatservice Almelo

Het is belangrijk dat u uw hond met een gerust gevoel uit wandelen laat gaan. Daarom is er bij Hondenuitlaatservice Almelo Door Weer en Wind ook altijd vrijblijvend een eerste gesprek. Dan kunnen we zien of het klikt en kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een gratis proefwandeling. U bent dan nog helemaal niks verplicht en zowel het gesprek als de eerste wandeling zijn geheel vrijblijvend. In overleg is veel mogelijk! Bel of mail voor meer informatie.

Noesse Burgwal,

Telefoon: 06-49055899
Email: info@doorweerenwind.com